Fynda vitvaror och annat på Elgiganten

vitvaror Elgiganten

Alla som äger sin egen bostad och har funderat på att göra om i köket vet att vitvaror är dyra. Många gånger kan hela sparkassan gå åt om man tvingas göra ett oväntat vitvaruinköp. Elgiganten har tänkt på detta och den här veckan finns det gott om erbjudanden för den som är ute efter nya vitvaror till sitt hem.

Kyl och frys för alla kök

Kyl och frys är något som alla behöver. En del vill ha ett kombiskåp med både kyl och frys i ett medan andra vill ha ett stort kylskåp och en stor frys. Oavsett vilket man föredrar så finns det fynd på Elgiganten just nu.

Ett Miele kyl och fryspaket kostar just nu 14 990:- och då får man ett kylskåp med gott om plats och en bra frys med No Frost. Vill man istället ha ett kyl och fryspaket från Electrolux så kan man få ett sådant för 16 790:- och då får man en frys med automatisk avfrostning och ett rymligt kylskåp.

Kombiskåpen är förstås billigare och om man vill ha ett sådant från Electrolux så går det bra att köpa ett för 4 990:-. Man får då ett riktigt snyggt kombiskåp i rostfritt stål som passar bra in i det moderna köket. Vill man istället ha ett vitt kombiskåp från Bosch så kostar det för tillfället bara 3 790:-.

Tvättmaskin till kanonpris

Något annat som kostar mycket pengar är tvättmaskiner och just nu finns det flera bra erbjudanden på tvättmaskiner på Elgiganten. En Whirlpool tvättmaskin med 6 kg kapacitet och 1600 varv centrifugering kostar exempelvis 4 444:- just nu medan en Electrolux tvättmaskin med kapacitet på 7 kg och 1400 varv kostar 5 555:- denna vecka.

Som ni ser finns det en hel del pengar att spara på att göra sina stora inköp den här veckan och det finns ännu fler specialpriser i butiken. Ta en tur in på Elgiganten i helgen och kolla om de har vitvaror eller hushållsmaskiner som passar just dina önskemål och behov.
Lämna en kommentar
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Tillåten html: <strong><em>

Spamkontroll, skriv koden