En riktigt rolig film - nu på DVD

Av 25:e feb 2010


Bröllopsfotografen Elgiganten film
Tycker ni om att se på film? Jag älskar att titta på film även om jag nu under OS mest tittar på allehanda sportsändningar. Snart är det dock slut på mästerskapet och då finns det gott om tid över för vanlig TV och film igen och jag vill passa på att komma med ett litet filmtips till er.

Bröllopsfotografen är en svensk film regisserad av Ulf Malmros med duktiga skådespelare som Tuva Novotny, Kjell Bergqvist och Björn Starrin i huvudrollerna. Det går inte att låta bli att skratta åt fotografen Robin som kommer från en håla i Värmland och ska försöka passa in i fina Djursholm. Den här filmen är rolig och lättsam att titta på och det är en film som man mår bra av helt enkelt.

Bröllopsfotografen har gått riktigt bra på bio och igår släpptes den på DVD. Den finns att köpa på exempelvis Elgiganten och om ni har samma filmsmak som jag så kommer ni att älska den här filmen.

Titta gärna på den och tala om vad ni tyckte sen, det ska bli roligt att se om ni gillar den lika mycket som jag gjorde.

Kom också ihåg att vara med och tävla om en middag för två här!
Kommentarer
Alexander 2010-02-25 kl 12:59
Hej!
Tack för kommentaren.
Jo det skulle dom verkligen, jag är inte så insatt i sånt här. Men vem som helst kan väll förstå att dom skulle må lite bättre av naturen :)
Ha en fin dag du med!

/A
http://www.maxiander.se
Frida-FantastiskaMamman 2010-02-25 kl 14:19
Min man ÄLSKAR film....men med tre små kottar kommer vi inte ut så ofta på bio utan det bli en dvd i soffan istället hihi...
Det finns så många bra filmer som jag skulle vilja se så tack för tipset!!!
Massor av kramar
Tezz 2010-02-25 kl 15:01
Frida: Det blir mest dvd i soffan för mig också, de få gångerna det blir bio blir det oftast barnfilmer men den här var ett undantag :) Just den här filmen är riktigt kul, är samma regissör som till Smala Sussi och några av skådisarna därifrån är ju med här oxå :)
Therese 2010-02-25 kl 16:13
Den har jag haft planer på ett tag att se. Just nu finns det massor jag vill se. Vet inte vilken jag ska börja med. Älskar film!!
Kram
Hemlängtan 2010-02-25 kl 17:39
Jag är ingen riktig filmmänniska men ska jag se film så är det helst svenska filmer. Jag har inte sett Bröllopsfotografen men är riktigt sugen på att se den.
Ha det gott!
Kram Jenny
Therése 2010-02-25 kl 19:48
Jag kan tycka att det är mysigt att krypa upp i soffan och se en film någongång ibland. Bröllopsfotografen har jag inte sett.
Ha en fin kväll!
Kram Therése
anne 2010-02-25 kl 21:48
Åhh älskar att titta på film. Och den här årstiden ger en verkligen anledning.

Kramkram Anne
Eva 2010-02-26 kl 09:25
Den här filmen låter som min smak..

Ha en fin dag
Eva
Ulrica 2010-02-26 kl 10:24
Tack för din gulliga kommentar!! Visst är det härligt att se film!! Särskilt nu under vintern!! Hoppas du får en toppenhelg!!
Kram//Ulrica
www.lugnets.blogspot.com
Tezz 2010-02-26 kl 14:18
Tror inte att ni kommer bli besvikna om ni väljer att se den, perfekt film att koppla av framför och som sagt, vädret inbjudet ju helt klart till lite filmmys :)
Mille 2010-02-26 kl 14:38
Älskar att gå på bio!
Föredrar det än att se på film hemma, då blir jag ofta rastlös, någon ringer eller så kommer jag på att frosta av frysen istället. Nej bio, då får man snällt sitta där med sin godispåse och titta.

Såg "Hangover" i somras, den var klart den bästa film jag sett på länge :))))
Lämna en kommentar
 

Namn

Epost (publiceras ej)

Sajt(valfritt)

Kommentar

Tillåten html: <strong><em>

Spamkontroll, skriv koden